Velkommen til Mit Helbred

Mit Helbred er både et TIDSSKRIFT, en BOGHANDEL og et FORLAG. Hjemmesiden består hovedsaglig af to sektioner. Vælg venligst et menupunkt til venstre, eller gå direkte til en af de to nedenstående sektioner:

MIN BOGHANDEL

Billede: MIN BOGHANDEL

I Min Boghandel vil du især kunne finde bøger om helbred/behandling/sundhed.
Klik på kassen 'Mit Helbred, Min Boghandel' her foroven til højre, så finder du de bøger, der p.t. er på lager. Priserne er prisen i Min Boghandel. Klikker du på en bog kommer prisen i Min Bogklub frem i teksten, der beskriver bogen. Lægger du en bog i kurv - falder prisen i Min Boghandel ud, Abonnerer du på Mit Helbred vil din pris på medsendte faktura automatisk blive rettet ned til Min Bogklubpris.

HUSK: MIN BOGHANDEL/MIN BOGKLUB SENDER PORTOFRIT VED SAMLET KØB OVER 300 KR. (ellers + 45,-kr.)


 

Nyheder

NY BOG

Skrevet den 12-10-2016 kl. 10:30

Andreas Moritz: Undgå Alzheimer.
Alzheimer er en livsstilssygdom - det fortæller Andreas Moritz i den posthumt udgivne nye bog Undgå alzheimer.
I bogen anviser Moritz handlemuligheder for at undgå at pådrage sig Alzheimer og for at reducere sygdommen, når den er brudt ud.
Ud over det rent fysiske og ikke mindst ernæringsmæssige lægger Moritz meget vægt på det spirituelle aspekt af Alzheimer, som han bl.a. forbinder med udbredelse af stress, her handler det om at gentilvejebringe mental balance.
Moritz’ nye bog rummer ganske hårde angreb på medicinalindustrien, først og fremmest i USA. Big Pharma er ikke, fortæller Moritz, interesseret i at standse det epidemiske udbrud af Alzheimer, af indtjeningsmæssige årsager.
I stedet for at passivisere patienterne og fylde dem med død og forskrækkelse, er det for Moritz afgørende at indgyde patienterne håb og tro på egne kræfter.
Danmark har ligesom USA en meget stærk medicinalindustri, der ikke nødvendigvis er den bedste medspiller, når det drejer sig om helbred. Det er sandsynligvis en af forklaringerne på Andreas Moritz’ store popularitet i Danmark.
Mottoet i alle Andreas Moritz’ bøger om sundhed er, at sundheden er i egne hænder. I bogen om Alzheimer vender Moritz sig mod de halve sandheder, som medicinalindustrien og ”eksperter” udbreder. Han taler mod læger, hvis etik og diagnoser desværre ofte sætter død og forskrækkelse i deres patienter. I stedet for at indgyde patienterne håb og tro på egne kræfter. Og vigtigst: Hans bog er fuld af referencer og empiriske forskningsresultater, der underbygger hans ofte kontroversielle anvisninger.
De gode livsstilsråd og fakta Moritz bringer i bogen - om højspændingsledninger, mikobølgeovne, kviksølv i tænderne, solbeskyttelse, flour, aluminium, overvægt, faste, gode fedtstoffer, sund kost, motion, tobak, alkohol, m.m. - gælder egentlig generelt, hvis man vil være rask. At mene, at Alzheimer ”blot” er en livsstilsygdom, vil være en erkendelse der er svær at sluge for de udskældte ”eksperter”. De vil sige, Alzheimer giver sig til kende ved: Tab af neuroner i hjernen, der har betydning for hukommelsen og en mindskelse af hjernens acetylkolinproduktion. Men i dag vil de ikke have svært ved at give Mouritz ret i, at der er mange årsager til sygdommen.

 

NY BOG

Billedet: NY BOG

Skrevet den 12-10-2016 kl. 10:24

Johanne Siegumfeldt: Akupunktur under graviditet, fødsel og barsel.
bogen er på én gang en lærebog og et praktisk opslagsværk for akupunktører såvel som akupunkturkyndige jordemødre og andre fagpersoner, der arbejder med gravide, fødende, barselskvinder og nyfødte børn. Bogen tager udgangspunkt i traditionel kinesisk diagnostik metode, som kombineres med moderne vestlig obstetrisk viden samt erfaringer med at implementere akupunktur og andre østlige behandlingsformer i det vestlige sundhedssystem. Forfatterens omfattende viden og mangeårige erfaring indenfor begge områder giver hende en dyb og nuanceret indsigt i de muligheder, som syntesen af østlig og vestlig medicin indeholder. Hende klarhed, skarphed og systematik gør bogen enkel og overskuelig at anvende i praksis. Bogens unikke potentiale ligger i, at den foruden TCM-tilgangen også introducerer japanske behandlingsteknikker samt en 5-fase tilgang til behandlingen af gravide. Endvidere præsenteres brug af akupunktur under fødslen med en grundighed og en systematik, der ikke ses andre steder

 

NY BOG

Billedet: NY BOG

Skrevet den 9-8-2016 kl. 00:53

Karina Villumsen: 'Glutenfri og mælkefri Hverdagsfavoritter - med alt fra madpakken til desserten'.
’Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter’ er en samling af Madgudindens allerbedste opskrifter på brød, boller, kager, pizza, burgerboller, pandekager og vafler. Bogen indeholder 112 hverdagsopskrifter på fx ’rugbrød’ til den daglige madpakke, boller til weekenden, lagkage til fødselsdagen, æbleskiver til julen, chokoladekage til klassens time, pandekager og vafler til maden eller desserten, samt kanelsnegle, burgerboller, pizza, tortillas og meget mere. Alt sammen helt uden gluten, hvede, mælk, laktose, hvidt sukker og soja, samt med æggefri og nøddefri muligheder.
Pris Min Bogklub/Min Boghandel: 150,- kr. Du sparer 25%

 

NY BOG

Billedet: NY BOG

Skrevet den 5-6-2016 kl. 02:55

Barbara Berger: Find dit indre kompas.
Forlagets vejl. udsalgspris: 149,- kr. Pris Min boghandel / Min Bogklub: 112 kr.
Find og følg dit Indre Kompas. I en tid hvor vi bliver bombarderet fra morgen til aften med information om hvad vi ”burde” gøre for at leve lykkelige liv, er spørgsmålet: Hvordan kan vi navigere gennem denne strøm af information og vide hvad der er bedst for os? Findes der en pålidelig måde at navigere igennem livet på, en måde der tager højde for hvem man er, og hvad ens behov, ønsker og drømme er?

Og svaret er – ja, det gør der! Fordi hvert eneste menneske har et Indre Kompas!

I bogen kortlægger Barbara Berger blandt andet: Hvad er det Indre Kompas, og hvordan aflæser vi de signaler som det giver os? Hvad er den sande betydning af vores følelser? Hvordan bruger vi det Indre Kompas i vores liv og i vores hverdag? Hvad forhindrer os i at lytte til og følge vores Indre Kompas? Er det egoistisk at følge sit Indre Kompas – hvad med andre? Hvad gør vi når det Indre Kompas vil noget andet end det andre synes vi burde gøre?
Find og følg dit Indre Kompas – og oplev mere flow og glæde i dit liv end du nogensinde har drømt om!

 

NY BOG

Billedet: NY BOG

Skrevet den 5-6-2016 kl. 02:43

Doris Damsgaard: Akupunktur & Moxa
- Moxabehandling i teori og praksis fra antik til nutid
Forlagets vejl. udsalgspris: 299 kr.
Pris Min Boghandel / Min Bogklub: 225,- kr.

Moxabehandlingens historiske baggrund og nutidig anvendelse med forklaring af Yin-Yang-princippet, klimatiske, emotionelle og livsstilsfaktorer samt tungedianose i relation til moxabehandling med behandlingsforslag.
International forskning i behandling med akupunktur og moxa viser, at disse behandlinger rummer store muligheder, og læger og terapeuter i Europa og USA giver metoderne en seriøs renæssance som godt behandlingsalternativ.
I bogen her gives et kort resumé af vigtige faktorer, som har stærk relation til moxabehandling. Ifølge traditionel kinesisk medicin (TCM) er der tre grundårsager til sygdoms opståen: Klimaets påvirkning, vore følelsers indvirkning og vor livsstil.
Desuden gives en gennemgang af teorien om Yin og Yang, der ligeledes er af betydning for forståelsen af akupunktur- og moxabehandlingen.

 

<< Nyere | Ældre >>
Side: 3 (sider i alt: 25)

  • Til toppen
  • 860531 besøgende i alt (178.37 pr. dag)