Velkommen til Mit Helbred

Mit Helbred er både et TIDSSKRIFT, en BOGHANDEL og et FORLAG. Hjemmesiden består hovedsaglig af to sektioner. Vælg venligst et menupunkt til venstre, eller gå direkte til en af de to nedenstående sektioner:

MIN BOGHANDEL

Billede: MIN BOGHANDEL

I Min Boghandel vil du især kunne finde bøger om helbred/behandling/sundhed.
Klik på kassen 'Mit Helbred, Min Boghandel' her foroven til højre, så finder du de bøger, der p.t. er på lager. Priserne er prisen i Min Boghandel. Klikker du på en bog kommer prisen i Min Bogklub frem i teksten, der beskriver bogen. Lægger du en bog i kurv - falder prisen i Min Boghandel ud, Abonnerer du på Mit Helbred vil din pris på medsendte faktura automatisk blive rettet ned til Min Bogklubpris.

HUSK: MIN BOGHANDEL/MIN BOGKLUB SENDER PORTOFRIT VED SAMLET KØB OVER 300 KR. (ellers + 45,-kr.)


 

Nyheder

Mit Helbred mener

Billedet: Mit Helbred mener

Skrevet den 10-2-2017 kl. 10:56

Hjerteforeningens forskningschef Gunnar Gislasson burde fratages sin bestalling; når man kalder sig forskningschef, bør man følge med i nye artikler publiceret i respekterede medicinske tidsskrifter. Man bør være nysgerrig og åben.
Hvis Gislasson bevidst ikke vil give kredit til forskere, der sætter mere end spørgsmålstegn ved statinbehandling kan det kun betyde, at forskningschefen er købt og betalt af statinindustrien - ellers synes hans adfærd uforståelig.
”Den her (statiner) effektive medicin bruger vi, for at undgå, at du bliver patient” - siger Gislasson.
Stig Gerdes har fået frataget sin autorisation (se side 16). Hans forseelse er, at han har udtrappet antipsykotiske medicin hos en patient og behandlet HPV-vaccineskadede piger med intravenøst C-vitamin.
“Vi alene vide” toget kører for fuld
damp.
(Mit Helbred 1-2017 side 13)

 

PRISFALD

Billedet: PRISFALD

Skrevet den 10-2-2017 kl. 10:54

Ny pris Mit Naturlægemiddelkatalog
- nu kun 310,- kr. inkl. moms
- portofrit tilsendt.
Bestil på tlf.: 2424 2708
eller mail: mail@mit-helbred.dk
Prisen gælder både i Min Bogklub og Min Boghandel.

 

MH6-2016 -læs om funktionelle lidelser

Billedet: MH6-2016 -læs om funktionelle lidelser

Skrevet den 9-2-2017 kl. 07:52

I MH6-2016 kan man bl.a. læse:
'Funktionelle lidelser - status december 2016'...'Æg på menuen nedsætter risikoen for slagtilfælde'...'Statin til syge/statin til raske?'...Enhedsterapien i Danmark (Kisser Bjerregård)'...'Barn, mor og samfund har gavn af amning (UPDATE).
Løssalg: 35,- kr. inkl. forsendelse

 

NY BOG

Skrevet den 12-10-2016 kl. 10:30

Andreas Moritz: Undgå Alzheimer.
Alzheimer er en livsstilssygdom - det fortæller Andreas Moritz i den posthumt udgivne nye bog Undgå alzheimer.
I bogen anviser Moritz handlemuligheder for at undgå at pådrage sig Alzheimer og for at reducere sygdommen, når den er brudt ud.
Ud over det rent fysiske og ikke mindst ernæringsmæssige lægger Moritz meget vægt på det spirituelle aspekt af Alzheimer, som han bl.a. forbinder med udbredelse af stress, her handler det om at gentilvejebringe mental balance.
Moritz’ nye bog rummer ganske hårde angreb på medicinalindustrien, først og fremmest i USA. Big Pharma er ikke, fortæller Moritz, interesseret i at standse det epidemiske udbrud af Alzheimer, af indtjeningsmæssige årsager.
I stedet for at passivisere patienterne og fylde dem med død og forskrækkelse, er det for Moritz afgørende at indgyde patienterne håb og tro på egne kræfter.
Danmark har ligesom USA en meget stærk medicinalindustri, der ikke nødvendigvis er den bedste medspiller, når det drejer sig om helbred. Det er sandsynligvis en af forklaringerne på Andreas Moritz’ store popularitet i Danmark.
Mottoet i alle Andreas Moritz’ bøger om sundhed er, at sundheden er i egne hænder. I bogen om Alzheimer vender Moritz sig mod de halve sandheder, som medicinalindustrien og ”eksperter” udbreder. Han taler mod læger, hvis etik og diagnoser desværre ofte sætter død og forskrækkelse i deres patienter. I stedet for at indgyde patienterne håb og tro på egne kræfter. Og vigtigst: Hans bog er fuld af referencer og empiriske forskningsresultater, der underbygger hans ofte kontroversielle anvisninger.
De gode livsstilsråd og fakta Moritz bringer i bogen - om højspændingsledninger, mikobølgeovne, kviksølv i tænderne, solbeskyttelse, flour, aluminium, overvægt, faste, gode fedtstoffer, sund kost, motion, tobak, alkohol, m.m. - gælder egentlig generelt, hvis man vil være rask. At mene, at Alzheimer ”blot” er en livsstilsygdom, vil være en erkendelse der er svær at sluge for de udskældte ”eksperter”. De vil sige, Alzheimer giver sig til kende ved: Tab af neuroner i hjernen, der har betydning for hukommelsen og en mindskelse af hjernens acetylkolinproduktion. Men i dag vil de ikke have svært ved at give Mouritz ret i, at der er mange årsager til sygdommen.

 

NY BOG

Billedet: NY BOG

Skrevet den 12-10-2016 kl. 10:24

Johanne Siegumfeldt: Akupunktur under graviditet, fødsel og barsel.
bogen er på én gang en lærebog og et praktisk opslagsværk for akupunktører såvel som akupunkturkyndige jordemødre og andre fagpersoner, der arbejder med gravide, fødende, barselskvinder og nyfødte børn. Bogen tager udgangspunkt i traditionel kinesisk diagnostik metode, som kombineres med moderne vestlig obstetrisk viden samt erfaringer med at implementere akupunktur og andre østlige behandlingsformer i det vestlige sundhedssystem. Forfatterens omfattende viden og mangeårige erfaring indenfor begge områder giver hende en dyb og nuanceret indsigt i de muligheder, som syntesen af østlig og vestlig medicin indeholder. Hende klarhed, skarphed og systematik gør bogen enkel og overskuelig at anvende i praksis. Bogens unikke potentiale ligger i, at den foruden TCM-tilgangen også introducerer japanske behandlingsteknikker samt en 5-fase tilgang til behandlingen af gravide. Endvidere præsenteres brug af akupunktur under fødslen med en grundighed og en systematik, der ikke ses andre steder

 

<< Nyere | Ældre >>
Side: 3 (sider i alt: 25)

  • Til toppen
  • 895579 besøgende i alt (182.38 pr. dag)