Min Boghandel > Salgsbetingelser

Min Boghandel

Er din samlede bestilling over 300,- kr sender Min Boghandel portofrit. Er din samlede bestilling uder 300,-kr påføres fakturaen et tillæg på 45,- kr. Er det første gang du handler i Min Boghandel, kontakter vi dig og beder om forudbetaling. Har du handlet i Min Boghandel flere gange - overgår vi til at sende bøgerne med et indbetalingkort vedlagt, hvor betalingsfristen er 10 dage.

Min Bogklub

Abonnerer du på tidsskriftet Mit Helbred (eller får det sendt via en forening) er du automatisk medlem af Min Bogklub. Ingen købetvang og ingen bøger sendes automatisk. Kun bestilte bøger sendes. Bestiller du en bog på hjemmesiden vil den "falde ud" med prisen i Min Boghandel i bestillingen. MEN som abonnent VIL DU VIL AUTOMATISK FÅ SENDT BØGERNE TIL PRISEN I MIN BOGKLUB og det vil være den pris der optræder på fakturaen. Er din samlede bestilling uder 300,-kr påføres fakturaen et tillæg på 45,- kr. Er det første gang du handler i Min Bogklub, kontakter vi dig og beder om forudbetaling. Har du handlet i Min Bogklub flere gange - overgår vi til at sende bøgerne med et indbetalingkort vedlagt, hvor betalingsfristen er 10 dage.

Mit Helbred - mit tidsskrift

Du kan tegne et prøveabonnement på tidsskriftet Mit Helbred. Et helt år pris kun 225,- kr. Dit prøveabonnement løber i den bestilte periode. Herefter kan du frit vælge, om du vil afslutte eller forny dit abonnement. Har du abonneret på Mit Helbred indenfor det sidste halve år, kan du ikke tegne prøveabonnement.

  • Til toppen
  • 1019203 besøgende i alt (200.1 pr. dag)