Min Boghandel > Bøger

Information om den valgte bog (varenr. 30)

Titel

Alt er energi

Forfatter

Hugo Hørlych Karlsen

Forlag

Mit Helbred

Udgivelsesår

2001

Min Boghandels pris

kr. 148

Kategori

BEHANDLING/SYGDOM

Beskrivelse

PRIS I MIN BOGKLUB: 148,- kr
13 kapitler, der kaldes prøvende, fordi de ræpræsenterer forsøg; forsøg på at nærme sig en forståelse af nogle af de afgørende sammenhænge i ethvert moderne menneskes liv. Ikke mindst nogle af:
• sammenhængene omkring det at være rask, mindre rask, lidt syg eller helt syg set ud fra kinesisk medicins energierfaringer;
• sammenhængene mellem diagnose, behandling og selvbehandling;
• sammenhængene mellem det sprog, der bruges om sygdomme, og de lukninger eller åbninger, som dette sprog giver;
• sammenhængene mellem følelsernes energi, kostens energi og den seksuelle energi og disse tre energiformers betydning for ens livsførelse og dermed for ens helbred og livsfølelse;
• sammenhængene mellem det enkelte menneskes energimønster og den valgte behandlingsmåde.
Det er forfatternes ønske, at de 13 kapitler indeholder beskrivelser, som kan støtte andre i at søge videre og erfare relevante områder og forhold, som vi ikke selv er i stand til hverken at få indblik i eller at formidle. Kapitlerne henvender sig både til behandlere af enhver art samt til ganske almindeligt interesserede almindelige mennesker.
Kapitlerne har været bragt i tidsskriftet Mit Helbred over en fireårig periode. De fleste er lettere ridigeret til denne samlede udgivelse.De 13 kapitler: I Selvmyndighed, II Bækkenløsning, II Inde bagved, IV Parkinsons syge, V For højt blodtryk, VI Av for D...!, VII Vedvarende seksuel energi, VIII Hvad kan jeg gøre bedre for mig selv, IX Lysten i livet og energien i elskoven, X Kinesisk medicin, det søde og madens energi, XI I energiens hav, XII Pulsdiagnose samt XIII Blid tidsrytmebehandling.

Bestil

 

 

  • Til toppen
  • 1019202 besøgende i alt (200.1 pr. dag)