Min Boghandel > Bøger

Information om den valgte bog (varenr. 48)

Titel

Astma - nej tak

Forfatter

Dorte Juul Poulsen

Forlag

Klitrose

Udgivelsesår

2003

Min Boghandels pris

kr. 148

Kategori

BEHANDLING/SYGDOM

Beskrivelse

PRIS I MIN BOGKLUB: 133,- kr.
Astma er en af de store folkesygdomme. Astma kan lindres og helbredes. Forfatteren giver forslag til, hvad man selv kan gøre.
Antallet af personer med astma er steget i takt med at vores levestandard er steget og man er blevet bedre til at stille diagnosen.
Luftforurening og tobaksrøg er store faktorer, men også den vestlige levestandard er det.
Trods mere og mere stillesiddende arbejde lever vi mere og mere stressfyldt, vores stressrespons står efterhånden på ""uafbrudt"" eller ""stand by"" og gør konsekvenserne mere alvorlige.
Vores daglige kost med fordeling af kulhydrater, proteiner og fedtstoffer og et velfungerende immunsystem er vigtige faktorer til at få det bedre.
Bogen giver en gennemgang af astma og anvisninger til hvad man selv kan gøre, livsstilsændringer, der kan resultere i færre astmaanfald og symptomer.
Dorte Juul Poulsen er uddannet sygeplejerske og ernæringsterapeut og har taget flere kurser i urtemedicin. Hun har tidligere udgivet bogen Herpes - nej tak. Hun arbejder dels med egne klienter og dels i en lægepraksis, hvor der er stor mulighed for at koordinere behandlingerne.

Bestil

 

 

  • Til toppen
  • 1019188 besøgende i alt (200.1 pr. dag)