Velkommen til Mit Helbred

Mit Helbred er både et TIDSSKRIFT, en BOGHANDEL og et FORLAG. Hjemmesiden består hovedsaglig af to sektioner. Vælg venligst et menupunkt til venstre, eller gå direkte til en af de to nedenstående sektioner:

MIN BOGHANDEL

Billede: MIN BOGHANDEL

I Min Boghandel vil du især kunne finde bøger om helbred/behandling/sundhed.
Klik på kassen 'Mit Helbred, Min Boghandel' her foroven til højre, så finder du de bøger, der p.t. er på lager. Priserne er prisen i Min Boghandel. Klikker du på en bog kommer prisen i Min Bogklub frem i teksten, der beskriver bogen. Lægger du en bog i kurv - falder prisen i Min Boghandel ud, Abonnerer du på Mit Helbred vil din pris på medsendte faktura automatisk blive rettet ned til Min Bogklubpris.

HUSK: MIN BOGHANDEL/MIN BOGKLUB SENDER PORTOFRIT VED SAMLET KØB OVER 300 KR. (ellers + 45,-kr.)


 

Nyheder

NY BOG

Billedet: NY BOG

Skrevet den 26-3-2017 kl. 09:32

Signe Gad: GAPS kogebogen
- få styr på din tarmflora og bliv rask. Muusmann. 2017. Indbunden. 282 sider.
Pris Min Boghandel: 299,95 kr.
Pris Min Bogklub: 225,00 kr.
Tarmens tilstand og vores fordøjelse er tidens helt hotte emne, når vi taler om sundhed. Nyere forskning slår fast, at dette tidligere undervurderede organ er kilden til vores helbred, men hvordan reparerer vi den, når det fysiske såvel som det mentale helbred halter? Svaret ligger i denne kogebog: Følg GAPS-kuren, få styr på din tarmflora og bliv rask! Tankegangen og principperne bag den banebrydende GAPS-kur er intet mindre end et paradigmeskift i måden, vi forstår og forsøger at behandle et væld af kroniske sygdomme og diagnoser på i dag. Nye forskningsresultater bekræfter, hvad tusindvis af personer, der har fulgt GAPS-kuren verden over, kan berette om: at sygdomme som fx diabetes 1 + 2, autisme, depression, tarmsygdomme, overvægt, allergi og gigt kan have rod i en ringe tarmflora. Kuren adskiller sig markant fra andre kure, som blot er symptomdæmpende, ved at gøre helt rask og medicinfri.
GAPS® er lanceret af neurolog, ernæringsekspert og mor til en forhenværende autist, Dr. Natasha Campbell-McBride. Det står for Gut and Psychology Syndrome, en fælles betegnelse for diagnoser og symptomer med rod i en tarmflora, der er ude af balance. En tilstand flere og flere rammes af på grund af vores moderne livsstil. Ud over sin egen kliniske erfaring og forskning har Natasha Campbell-McBride udviklet kuren på baggrund af kollegers erfaringer, der er indsamlet og/eller dokumenteret gennem knap 100 år.
GAPS-kogebogen handler om den køkkenmæssige side af GAPS-kuren. Ud over at udstikke de overordnede retningslinjer bringer bogen de lækreste opskrifter på hjemmelavet mad af gode råvarer, hvor trends som økologi, dyrevelfærd, gamle madlavningsteknikker, fermentering, fondkogning, juicing samt brug af smør og masser af andre gode, gammeldags fedtstoffer er i højsædet. Læseren lærer, hvordan man laver alle former for velsmagende sukker- og stivelsesfri GAPS-mad til hverdag og fest året rundt – med en sund og rask tarm som gevinst.

 

Mit Helbred mener

Billedet: Mit Helbred mener

Skrevet den 10-2-2017 kl. 10:56

Hjerteforeningens forskningschef Gunnar Gislasson burde fratages sin bestalling; når man kalder sig forskningschef, bør man følge med i nye artikler publiceret i respekterede medicinske tidsskrifter. Man bør være nysgerrig og åben.
Hvis Gislasson bevidst ikke vil give kredit til forskere, der sætter mere end spørgsmålstegn ved statinbehandling kan det kun betyde, at forskningschefen er købt og betalt af statinindustrien - ellers synes hans adfærd uforståelig.
”Den her (statiner) effektive medicin bruger vi, for at undgå, at du bliver patient” - siger Gislasson.
Stig Gerdes har fået frataget sin autorisation (se side 16). Hans forseelse er, at han har udtrappet antipsykotiske medicin hos en patient og behandlet HPV-vaccineskadede piger med intravenøst C-vitamin.
“Vi alene vide” toget kører for fuld
damp.
(Mit Helbred 1-2017 side 13)

 

PRISFALD

Billedet: PRISFALD

Skrevet den 10-2-2017 kl. 10:54

Ny pris Mit Naturlægemiddelkatalog
- nu kun 310,- kr. inkl. moms
- portofrit tilsendt.
Bestil på tlf.: 2424 2708
eller mail: mail@mit-helbred.dk
Prisen gælder både i Min Bogklub og Min Boghandel.

 

MH6-2016 -læs om funktionelle lidelser

Billedet: MH6-2016 -læs om funktionelle lidelser

Skrevet den 9-2-2017 kl. 07:52

I MH6-2016 kan man bl.a. læse:
'Funktionelle lidelser - status december 2016'...'Æg på menuen nedsætter risikoen for slagtilfælde'...'Statin til syge/statin til raske?'...Enhedsterapien i Danmark (Kisser Bjerregård)'...'Barn, mor og samfund har gavn af amning (UPDATE).
Løssalg: 35,- kr. inkl. forsendelse

 

NY BOG

Skrevet den 12-10-2016 kl. 10:30

Andreas Moritz: Undgå Alzheimer.
Alzheimer er en livsstilssygdom - det fortæller Andreas Moritz i den posthumt udgivne nye bog Undgå alzheimer.
I bogen anviser Moritz handlemuligheder for at undgå at pådrage sig Alzheimer og for at reducere sygdommen, når den er brudt ud.
Ud over det rent fysiske og ikke mindst ernæringsmæssige lægger Moritz meget vægt på det spirituelle aspekt af Alzheimer, som han bl.a. forbinder med udbredelse af stress, her handler det om at gentilvejebringe mental balance.
Moritz’ nye bog rummer ganske hårde angreb på medicinalindustrien, først og fremmest i USA. Big Pharma er ikke, fortæller Moritz, interesseret i at standse det epidemiske udbrud af Alzheimer, af indtjeningsmæssige årsager.
I stedet for at passivisere patienterne og fylde dem med død og forskrækkelse, er det for Moritz afgørende at indgyde patienterne håb og tro på egne kræfter.
Danmark har ligesom USA en meget stærk medicinalindustri, der ikke nødvendigvis er den bedste medspiller, når det drejer sig om helbred. Det er sandsynligvis en af forklaringerne på Andreas Moritz’ store popularitet i Danmark.
Mottoet i alle Andreas Moritz’ bøger om sundhed er, at sundheden er i egne hænder. I bogen om Alzheimer vender Moritz sig mod de halve sandheder, som medicinalindustrien og ”eksperter” udbreder. Han taler mod læger, hvis etik og diagnoser desværre ofte sætter død og forskrækkelse i deres patienter. I stedet for at indgyde patienterne håb og tro på egne kræfter. Og vigtigst: Hans bog er fuld af referencer og empiriske forskningsresultater, der underbygger hans ofte kontroversielle anvisninger.
De gode livsstilsråd og fakta Moritz bringer i bogen - om højspændingsledninger, mikobølgeovne, kviksølv i tænderne, solbeskyttelse, flour, aluminium, overvægt, faste, gode fedtstoffer, sund kost, motion, tobak, alkohol, m.m. - gælder egentlig generelt, hvis man vil være rask. At mene, at Alzheimer ”blot” er en livsstilsygdom, vil være en erkendelse der er svær at sluge for de udskældte ”eksperter”. De vil sige, Alzheimer giver sig til kende ved: Tab af neuroner i hjernen, der har betydning for hukommelsen og en mindskelse af hjernens acetylkolinproduktion. Men i dag vil de ikke have svært ved at give Mouritz ret i, at der er mange årsager til sygdommen.

 

<< Nyere | Ældre >>
Side: 3 (sider i alt: 26)

  • Til toppen
  • 983776 besøgende i alt (195.54 pr. dag)