Bøger

I Min Boghandel/Min Bogklub
findes bøger om sundhed, behandling, mad  og sygdom

BØGER (MIN BOGHANDEL)


Bøger i Min Boghandel sendes portofrit. Bøgerne sendes med PostNord som privatpakker uden omdeling.
Ved bestilling skal opgives sms-telefon eller mailadresse.  

Alle kan købe bøger i Min Boghandel. Ved bøgerne i webshop er angivet pris, der er inkl. moms.
Bøger i Min Boghandel sendes portofrit, men der er et gebyr på 39,- kr. pr. ordre.BØGER (MIN BOGKLUB)

Abonnerer man på tidsskriftet Mit Helbred kan man købe alle bøger i Min Bogklub. Priserne på bøger i Min Bogklub er mindst 25% under vejl. udsalgspris.

Alle der abonnerer på Mit Helbred er automatisk medlem af Min Bogklub. Ingen binding til at købe, ingen bøger sendes automatisk. 

Ved bøgerne i webshop er angivet prisen, der er inkl. moms. Man skal abonnere på tidsskriftet Mit Helbred for at kunne købe bøger i Min Bogklub. 
Bøger i Min Bogklub sendes portofrit, men der er et gebyr på 39,- kr. pr. ordre.

NYE BØGER


Travis Christofferson:
Når man snubler over sandheden.
HOVEDLAND. 2019. Udkommer: 6. marts 2019.
Min Boghandel: 299,- kr. 
Min Bogklub (Ab. af tidsskriftet Mit Helbred): 225,- kr. 

Fra Carsten Vagn-Hansens forord
Cancer er en moderne sygdom, der var sjælden for mere end 100 år siden, men nu er den hyppigste dødsårsag, større end hjerte- og blodkarsygdomme. Årsagerne er i høj grad den kemiske udvikling og profit. Forskningen har også i udpræget grad været koncentreret om behandlingen med kirurgi, gifte (kemoterapi) og radioaktiv bestråling. Der har været alt for få penge til forskning i årsager og årsagsbehandling. Danmark ligger også dårligt, når det gælder antallet af kræftramte og deres behandling, selvom der har været mindre fremskridt i de senere år.
Travis Christofferson gennemgår i sin bog udviklingen inden for cancer med fokus på det seneste århundrede, hvor det er blevet klart, at kræft ikke er en arvelig sygdom, selvom der kan være en arvelig tilbøjelighed. Den tyske professor Dr. Otto Warburg påviste også for næsten 100 år siden, at selvom cancer har utallige sekundære årsager, så er der kun en primær årsag, nemlig ændringen af omsætningen af ilt i normale celler til energidannelse, så cellerne overgår fra energidannelse fra primært fedtsyrer til fermentering (gæring) af sukker. Otto Warburg fik Nobelprisen i 1931 og var nomineret til flere andre, men blev overset. Især efter at fokus var på de genetiske (arvelige) årsager og DNA blev fundet.
Det centrale ved cancer er energimangel i mitokondrierne (cellernes ”kraftværker”), hvor formålet det er at danne energi til cellernes arbejde og vedligeholdelse, det vil sige opretholdelse af normal cellefunktion. Herunder reparation af generne DNA og mDNA i cellekernen og mitokondrierne. Desuden at sikrer en normal funktion af mitokondrierne, at hvis celler ændrer sig eller bliver skadet, så begår de selvmord – apoptose. Det betyder, at de dør og derfor ikke bliver ved med at dele sig og sprede sig.


Inge Kellerman: Medicinsk cannabis.
HOVEDLAND. 2019. Udkommer: 6. marts 2019.
Min Boghandel: 269,95 kr. 
Min Bogklub (Ab. af tidsskriftet Mit Helbred): 202,50 kr. 

Cannabis er en lægeplante, som i årtusinder har været anvendt til en række formål, herunder som medicin til behandling af en række sygdomme og lidelser. Den kan i visse doser være berusende, og det er netop denne egenskab, der er grundlaget for mange af de fordomme og myter, der omgiver planten.
Her gælder det medicinsk cannabis i lave doser til behandling af alvorlige og sommetider invaliderende, livstruende sygdomme og smertelidelser. Det er sygdomme, som i dag behandles med lægemidler, som i mange tilfælde skaber afhængighed, og som giver bivirkninger, der undertiden er så voldsomme, at patienterne vælger at stoppe med dem.
Selvom man i dag kan få visse lovlige cannabis præparater ordineret af lægen til bestemte lidelser, er det stadig ikke en reel mulighed for de fleste patienter på grund af lægernes massive modstand mod at udskrive recepter på medicinsk cannabis.
Patienterne er i praksis henvist til selvmedicinering via det sorte marked eller præparater på internettet.
Lægerne fastholder igen og igen, at de ikke kender effekt, bivirkninger og langsigtede konsekvenser af den medicinske brug af planten. Dette ukendskab skyldes imidlertid, at lægerne vender ryggen til virkeligheden. Der er gennem de seneste årtier forsket intenst i de medicinske virkemåder, effekt, bivirkninger og potentiale for afhængighed. Selvom heller ikke cannabis virker for alle, bekræftes de videnskabelige resultater af de læger, der har haft mulighed for at bruge cannabis som medicin, af patienter og forældre til børn med alvorlige sygdomme.

MIT HELBRED   KONGEVEJEN 29   9940 LÆSØ


Tlf.: 9849 9888 (telefontider: man-fre: 09.00 - 16.00)

SMS: 2424 2708

Email: mail@mit-helbred.dk


CVR: 1459 6933